Selecteer een pagina

Deuren

Voordeuren en binnen- buitendeuren op maat

Op zoek naar een nieuwe deur voor binnen of buiten of een mooie nieuwe voordeur. Wij hebben genoeg keuze. Maar ook met een eigen ontwerp kunt u bij ons terecht. Omdat we de meeste deuren in onze eigen werkplaats maken hebben we nauwelijks te maken met wachttijden en hebben we snellere levertijden.We maken en ontwerpen ieder gewenst model als voordeur en/of achterdeur van hardhout. Dit kunnen we voorzien van sierglas, smeedijzer, met een prachtige klassieke sierlijst of juist een strak ontwerp met of zonder glas.

Onze voordeuren hebben een dikte van 56 mm en zijn zo goed geïsoleerd. Ook worden ze voorzien van een kadersponning zodat ze goed tochtdicht zijn. Deze is ook goed te verwijderen bij eventuele verfwerkzaamheden. Het hang- en sluitwerk wordt, als u dat wenst, door ons geleverd en geplaatst. Sierbeslag kunt u bij een van onze leveranciers bezichtigen of wij bezorgen u een paar folders van leverbaar beslag. We werken met inbraakwerende sloten en hopen u hiermee een veilig gevoel te geven in uw eigen huis.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.