Selecteer een pagina

Specialismen

Wij renoveren uw trap met massief Frans eikenhout. Daarvoor verwijzen wij u als klant naar onze dochteronderneming genaamd revivere.nl. Trappen worden bij ons op maat gemaakt en geplaatst.

Deze maken wij van Merantie op maat voorzien van HR++ glas. Daar wij over een eigen werkplaats beschikken kunnen wij nieuwe ramen en kozijnen snel vervaardigen en plaatsen.

Ook deuren worden door ons gemaakt en geplaatst, net zoals het kozijn eromheen. Deze worden altijd geleverd in stomp en/of opdek deuren met of zonder glas algeheel naar uw wens.

Lees meer over onze specialiteit in houten meubels en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van meubels.

Lees meer over onze specialiteit in tuinhuizen en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van tuinhuizen.

Wij maken overkappingen van zowel hout als aluminium, natuurlijk in ieder gewenst model en kleur en vaak voorzien van sliding doors / glazen schuifpanelen. Bekijk snel de foto’s.

Lees meer over onze specialiteit in dakkapellen en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van dakkapellen.

Lees meer over onze specialiteit in garagedeuren en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van garagedeuren.

Lees meer over onze specialiteit in tuinmeubels en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van tuinmeubels.

Lees meer over onze specialiteit in verbouwingen en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van verbouwen.

Lees meer over onze specialiteit in aanbouwen en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van aanbouwen.

Lees meer over onze specialiteit in poorten en bekijk daarnaast geselecteerd fotomateriaal dat laat zien dat wij echt specialisten zijn op het gebied van poorten.