Selecteer een pagina

Garagedeuren

Is uw bestaande garagedeur een vervanging toe of u bent op zoek naar een nieuwe garagedeur voor uw pas gebouwde garage? Dan kunt u ook bij ons terecht! Wij maken voor uw een hardhouten garagedeur op maat en volledig naar wens. Hierbij kunnen we rekening houden met het uiterlijk van uw woning.

De garagedeuren zijn gemaakt van hardhout en 56 mm dik. We voorzien de garagedeuren net zoals onze voordeuren van tochtkaders die ervoor zorgen dat er geen tocht doorheen komt. Ook zijn deze makkelijk te verwijderen bij verfwerkzaamheden. De garagedeuren kunnen voorzien worden van een hardstenen dorpel. Deze leggen we bij het plaatsen in cement (dit is niet altijd mogelijk en zelfs niet altijd nodig). Er zou ook een hardstenen strip geplaatst kunnen worden als de huidige dorpel en ondergrond nog goed is.

Ook onze garagedeuren voorzien we van inbraakwerend hang- en sluitwerk (driepuntsluiting en scharnieren met inbraakwerende pin) Het sier beslag voor de garagedeuren kunnen wij u leveren in gewenste stijl en veiligheidsklasse. Deze kunt u uitzoeken bij een onze leveranciers of wij bezorgen een folder met verschillende modellen die wij voor u kunnen bestellen en vervolgens plaatsen.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.