Selecteer een pagina

Ramen & kozijnen

Kozijnen #01
Kozijnen #04

Timmerwerken van Dijk

Ramen & Kozijnen

Deze maken wij van Merantie op maat voorzien van HR++ glas. Daar wij over een eigen werkplaats beschikken kunnen wij nieuwe ramen en kozijnen snel vervaardigen en plaatsen.

Zijn uw huidige ramen of deuren nog in goede staat maar er zit enkel glas in? Dan kunnen wij dit enkel glas vervangen door goed geïsoleerd HR++ glas. In de meeste gevallen is vervangen voor dubbel of zelfs driedubbel HR++ glas mogelijk. Ook kijken wij dan meteen hoe uw huidige ramen of deuren sluiten. Als er sprake is van tocht door het sluiten alleen, kunnen wij dat ook voor uw oplossen.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

WE KUNNEN VEEL MEER

Jaren ervaring

Vakmensen

tevreden klanten

Dakkapel laten plaatsen door van Dijk timmerwerken. Oude dakkapel verwijderd en een nieuwe laten plaatsen door vakkundig en zeer leuke mensen.
Een echte aanrader voor iedereen die nog voor een eerlijke prijs iets moois wil
Mooie deuren met nieuw kozijn geplaatst tussen de keuken en huiskamer. Prachtig eindresultaat.

Vakmensen die voor ons een prachtige poort op maat hebben gemaakt en gemonteerd. Aanrader.

Van Dijk heeft een prachtige houten overkapping (met lichtstraat) geplaatst aan ons huis. Deze professionals zijn prettig in de omgang, denken echt mee en hebben – met oog voor afwerking en detail – echt vakwerk geleverd

Neem contact op

Wij reageren heel snel op uw vragen als u contact met ons opneemt.

Neem contact op

06 – 418 131 12