Selecteer een pagina

Timmerwerken van Dijk

Trappen

Een nieuwe trap nodig, uw huidige trap laten verplaatsen of de bestaande trap een mooi nieuw uiterlijk geven?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken alle trappen op maat en naar uw wens van de keldertrap tot aan de zoldertrap. Wilt u graag de open trap in de woonkamer dicht laten maken, ook dat is mogelijk!

De trappen kunnen we voorzien van een leuning maar ook van antisliprubbers. We maken trappen van verschillende soorten materiaal, u kunt hierbij denken aan vuren hout, meranti en eiken hout.

Op het moment dat u ons benaderd om te vragen naar de mogelijkheden, maken we eerst een afspraak om met u de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een vrijblijvende op maat gemaakte offerte. Gaat u akkoord dan wordt de trap door onze vakbekwame mensen ingemeten en vervolgens gemaakt en geplaatst.

Ook trapbekleding wordt ook door ons gemaakt. Dit loopt via onze dochteronderneming www.revivere.nl.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

WE KUNNEN VEEL MEER

Jaren ervaring

Vakmensen

tevreden klanten

Dakkapel laten plaatsen door van Dijk timmerwerken. Oude dakkapel verwijderd en een nieuwe laten plaatsen door vakkundig en zeer leuke mensen.
Een echte aanrader voor iedereen die nog voor een eerlijke prijs iets moois wil
Mooie deuren met nieuw kozijn geplaatst tussen de keuken en huiskamer. Prachtig eindresultaat.

Vakmensen die voor ons een prachtige poort op maat hebben gemaakt en gemonteerd. Aanrader.

Van Dijk heeft een prachtige houten overkapping (met lichtstraat) geplaatst aan ons huis. Deze professionals zijn prettig in de omgang, denken echt mee en hebben – met oog voor afwerking en detail – echt vakwerk geleverd

Neem contact op

Wij reageren heel snel op uw vragen als u contact met ons opneemt.

Neem contact op

06 – 418 131 12

10 + 13 =

Postadres

Kaldenkerkerweg 58
5915 AD Venlo

Let op: Dit adres is geen bezoekersadres

Telefoon

T: 077 354 43 71
M: 06 418 13 112

E-mail

info@timmerwerkenvandijk