Selecteer een pagina

Trappen

Een nieuwe trap nodig, uw huidige trap laten verplaatsen of de bestaande trap een mooi nieuw uiterlijk geven?! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken alle trappen op maat en naar uw wens van de keldertrap tot aan de zoldertrap. Wilt u graag de open trap in de woonkamer dicht laten maken, ook dat is mogelijk!

De trappen kunnen we voorzien van een leuning maar ook van antisliprubbers. We maken trappen van verschillende soorten materiaal, u kunt hierbij denken aan vuren hout, meranti en eiken hout.

Op het moment dat u ons benaderd om te vragen naar de mogelijkheden, maken we eerst een afspraak om met u de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een vrijblijvende op maat gemaakte offerte. Gaat u akkoord dan wordt de trap door onze vakbekwame mensen ingemeten en vervolgens gemaakt en geplaatst.

Ook trapbekleding wordt ook door ons gemaakt. Dit loopt via onze dochteronderneming www.revivere.nl.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.