Selecteer een pagina

Tuinhuizen en schuurtjes

Naast overkappingen of een prieel kunt u bij ons ook terecht voor tuinhuisjes, chalets of schuurtjes van hout. We maken deze geheel op maat en naar wens in iedere gewenste kleur. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit een schuin (dakpannen, singles, ijzeren dakpan-platen) of plat dak (rubberdak, dakleer of epdm), met boeiborden of een zinken dakgoot en wanden van steigerhout of rabat delen. Meestal plaatsen we betonnen randen aan de grond om optrekkend vocht tegen te gaan en worden er ijzeren buizen in beton gestort waarop het frame van het huis of schuurtje gebouw wordt, dit gaat rotten tegen.

Ook de binnenkant kunnen we naar wens inrichten. Denk hierbij aan een dakbeschot van bijvoorbeeld vloerplanken, deze kunnen namelijk goed tegen vocht. Een houten vloer of vlonder in elke gewenste kleur behoort ook tot de mogelijkheden.

Tenslotte kunnen eventuele ramen en deuren helemaal in stijl van het huisje gemaakt worden.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.