Selecteer een pagina

Verbouwen

Uw huidige woning net iets te klein geworden voor de huidige gezinssituatie of toch eindelijk die mooie leefkeuken willen realiseren?! U kunt bij ons ook terecht voor een aanbouw of verbouwing. Natuurlijk niet alleen voor uw huidige woning, maar ook voor een woning die u graag zou willen kopen/verkopen. Wij zorgen niet alleen voor alles dat we zelf in uw woning aan kunnen pakken maar werken ook nauw samen met vakbekwame tegelzetters, loodgieters, stukadoors, elektriciens en dakdekkers. Wij kunnen u in contact brengen met deze mensen en u op deze manier werk uit handen nemen.

Omdat wij veel maatwerk zelf kunnen maken in onze werkplaats hebben we nauwelijks te maken met wachttijden.

Als een aanbouw niet mogelijk is kunt u ook kiezen voor een erker. Die geeft plaatselijk meer ruimte en licht in huis. Hierin zijn verschillende afmetingen mogelijk en kunnen we deze aanpassen aan de mogelijkheden die u bij uw woning heeft.

Neemt u via ons mailadres, telefoonnummer, website of onze site op Facebook gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte aan te vragen.